Onze aanpak

Hoe werkt Dating Bureau Brabant?

Stap 1: Schrijf je in

De eerste stap is je inschrijving bij Dating Bureau Brabant. Dit doe je op deze pagina.

Stap 2: Maak je profiel aan

Je vult je persoonlijke gegevens in op de door ons ontwikkelde uitgebreide vragenlijst. Jouw persoonlijke gegevens en antwoorden geven ons voldoende informatie om je profiel te bepalen.

Stap 3:  DBB zoekt een match

We vergelijken je profiel met de andere inschrijvingen en selecteren mogelijke matches.

Stap 4: Je ontvangt een uitnodiging voor een kennismakingsavond

Bij minimaal 10 mogelijke matches nodigen we je uit voor een kennismakingsavond.

Stap 5: de Kennismakingsavond

Tijdens deze avond zorgen we er voor dat je in een ongedwongen sfeer in contact komt met de andere bezoekers. Bijvoorbeeld door een speeddate-sessie. Dit wil zeggen dat je met elke mogelijke match een kort gesprek hebt.  Alles op een gezellige locatie, onder het genot van een hapje en een drankje.
Vind je het moeilijk om zelf contact te maken? Voel je je verlegen of onzeker? Wij begrijpen dat zo’n kennismakingsavond best spannend is. Daarom is er altijd een gastheer of gastvrouw aanwezig bij wie je op de avond zelf terecht kunt. Hij of zij begeleidt je voor en na de speeddate.

Stap 6: Eén-op-één contact

Wil je graag worden voorgesteld aan één persoon? Dat is ook mogelijk. Neem hiervoor contact met ons op.

Stap 7: Een nieuwe afspraak

Heb je iemand ontmoet op de kennismakingsavond die je beter wilt leren kennen? Dan ben je vrij om daar zelf, zonder tussenkomst van DBB, een afspraak mee te maken.

Voor wie

Inschrijven bij Dating Bureau Brabant staat open voor iedereen. Ongeacht leeftijd, geloofsovertuiging, opleiding of geaardheid.

Offline

Dating Bureau Brabant werkt offline. Je gegevens zijn alleen voor ons zichtbaar en komen niet op het web. Wij bieden geen chatservice en organiseren alleen persoonlijke kennismakingsbijeenkomsten